Første post

Ah… Første post i bloggen min. (Den første teller vel strengt ikke…)

Ettersom ingen leser dette likevel (yet!), så gidder jeg vel heller ikke skrive noe særlig nyttig her heller. Sitter på jobb, god og mett etter lunsjen. Ser frem til lønnspilsen etterpå.

Vurderer om jeg til tider har dårlig samvittighet for nedlasting av mp3… Men har vel egentlig funnet ut at det ikke finnes noen andre gode alternativer for meg ellers. Jeg kan selvfølgelig kjøpe en cd, rippe den for så å legge den inn på mp3 spilleren. Men det er jo fryktelig tungvint, og kanskje ikke like lett for alle plater heller? Ã… kjøpe det via f.eks iTunes er jo ikke et alternativ av flere grunner, først og fremt pga pris og anvendelighet. Ã… betale mer enn 50 kroner albumet for mp3 kvalitet med de mangler som følger med (tenker da på kopieringsmuligheter osv) er ikke verdt det synes jeg. Tror jeg skal slite bra med å få min Olympus m:robe til å få inn mp3 fra iTunes gitt.

Når det gjelder filmer har jeg absolutt ikke dårlig samvittighet. Jeg laster ned lite filmer, og de jeg synes er bra kjøper jeg etterpå. Har ikke en voldsomt stor samling, men den kommer seg. Det jeg mangler i kvantitet tar jeg igjen på kvalitet.

Lunsjen er over.

En tanke om “Første post

  1. Tilbaketråkk: XmasB » XmasB.com fyller 1 år!

Legg inn en kommentar