Kjære nabo…

Kjære nabo,

første gang jeg våknet midt på natta av ditt skrikende/stønnende kvinnebesøk syntes jeg kanskje det var litt morsomt. Det synes jeg ikke lenger. Det er faktisk ikke morsomt i det hele tatt. I natt holdt dere på igjen, og nok en gang våknet jeg av rytmiske lyder.

Kanskje det kunne vært en ide å kjøpe seg ny seng? En som ikke gynger frem og tilbake og banker i veggen hver gang noen bedriver sen gymnastikk i den. Et godt forslag kan være en rammemadrass eller liknende. De kan stå plantet på gulvet, og gynger ingenting. Jeg testet i butikken.

Men det er klart, det gjenstår et problem. Stønninga. Utrolig plagsomt, og ikke rent lite pinlig for deg heller? Kan jo ikke være lett å si fra til sin sengepartner at hun må slutte å skrike, for hun vekker naboene? Det jeg ikke forstår er hvorfor hun skriker. Det vil si, jeg forstår hvorfor. Men hvorfor? Er du virkelig så god? Hvordan klarer du å få henne til å skrike som i en sterkt overdrevet blåfilm på under minuttet? Har du vurdert om hun rett og slett feiker?

I natt våknet vi først klokken 1. Bare to timer etter at vi hadde lagt oss. Vi gjorde ikke noe stort ut av det hele, men bannet stille for oss selv. Like før klokken 6 i dag tidlig var dere i gang igjen. Med banking, stønning og i det hele tatt. Den bankingen du hørte tilbake var da knyttneven min i veggen. Det betyr at vi hører deg, det holder nå, og vi ber deg ta hensyn i fremtiden.

Jeg prøvde å sove videre, men ga dette fort opp. Derfor var jeg på jobb 40 minutter tidligere i dag. På grunn av deg, kjære nabo.

Så om du i fremtiden kan ta litt mer hensyn til dine naboer, ville vi satt stor pris på dette.

Med vennlig hilsen,

din nabo vegg-i-vegg.

2 tanker om “Kjære nabo…

  1. Tilbaketråkk: XmasB » Blog Archive » Jenna Jameson har flyttet inn ved siden av meg…

  2. Tilbaketråkk: XmasB » Den jævla naboen… igjen.

Legg inn en kommentar