Endelig fredag. (det betyr vaffel på jobben)

Ah… Endelig fredag. Og endelig sol. Og for sikkerhets skyld er det også langhelg. Det begynner å nærme seg ja.

I dag snublet jeg over en morsom side: RateMyTurban.com. Denne har jeg lett etter lenge! Eller? For ordens skyld skal det nevnes at jeg ikke leter sporadisk etter slike sider. De kommer til meg… Uhm… Ja.

Jeg har gjort noen mindre endringer på avstemning.com, slik at siden faktisk kan brukes til noe. Masse som mangler selvfølgelig, men jeg har rett og slett ikke ork til å fikse noe særlig. Men det kommer seg. Langhelg var det ikke?

Funksjoner som kommer i første omgang er: kontrollpanel, emner, gyldighetssjekk av epost, sider (slik det er nå blir alt listet på en side, kan bli tungvint med 100000 avstemninger…), kommentarer, osv, osv… Skal nok finne nok å gjøre ja.

Oppdatering: Prosjektet er dødt. 🙂 Tok for mye tid, og det fantes allerede bedre løsninger der ute. Men erfaringen med PHP er grunnlaget for kunnskapen jeg har i dag.

En tanke om “Endelig fredag. (det betyr vaffel på jobben)

  1. m@rqs

    For oss som har fulgt avstemning.com siden den spede start. Da siden så ut som noe en halvfull idiot har driti ut en lårdags natt klokka 5, til nå som klokka ca er 11 på kvelden. Neida siden er veldig bra nå.

    Og Gratz med Blog.

    Svar

Legg inn en kommentar