Tilbake fra Skagen

Mandag. Tilbake på jobb.

Skagen Race var mye moro i år. Kanskje og fremst fordi vi vant… 🙂 Yeah!

Lenge siden jeg har sett pappa så ovenpå. Godt over grensen til litt kvalmt egentlig. Men la nå mannen kose seg. For det gjør han virkelig.

Turen tok totalt 22 timer og 51 minutter. Og noen sekunder. Det meste av denne tiden ble tilbrakt med vinden omtrent rett i trynet i skarp kryss. På det meste hadde vi 14-16 m/s. Og fire meters bølger. Alt forfra som nevnt. Siste timene ble derfor ekstremt lange, og pilsen som ventet svært så fristende.

Jeg matet fiskene underveis også. de fikk ferdig fordøyde kjøttkaker med kålstuing med ertestuing og tyttebær. Personlig syntes jeg det smakte best første gangen jeg hadde det i munn. Lenge siden jeg har blitt sjøsyk, men det tror jeg de fleste kjente på overfarten. Selv om ikke alle måtte rope. Etter en times tid og en brødskive (og intens konsentrasjon på alt annet enn hvor uggen jeg følte meg) var formen finfin igjen.

For resultater se her. For mer info om Skagen Race se her.

Hvis nå bare gynginga gir seg snart, så blir dette en god dag og.

Legg inn en kommentar