Bryllup nærmer seg nå.

Som de fleste har fått med seg skal jeg i ilden om ikke lenge.

Brud og brudgom blir å finne i Lørenskog Kirke lørdag 8.juli klokken 15.00. I det siste har jeg begynt å tenke en del på hva jeg skal si for noen pinlige ord rundt middagstider senere på kvelden. Jeg er for å si det mildt ingen stor taler.

Lørdag som var hadde jeg utdrikningslag! Det var moro! Det var egentlig planlagt Paragliding for meg, men grunnet mye vind ble ikke dette noe av. Jeg er ikke spesielt glad i høyder, men tror det skal gå greit. Vi snakket om å prøve igjen til helga, så jeg håper det går i orden. Satser på det.

Tror jeg var full ihvertfall to ganger på lørdag. Når klokka nærmet seg to på natta var det nok, og senga ropte. Dessverre fant jeg da ut jeg ikke hadde med nøkler. Jeg hadde heller ikke fått tak i Rita, så jeg visste pent lite om hun var hjemme. Derfor endte jeg i senga hjemme hos bror, mens han la seg på sofaen.

Da jeg kom hjem viste det seg selvsagt at noen hadde stjålet mobilen til min bedre halvdel (det skulle også vise seg at de hadde ringt for 600 kroner med den…). Så da bestilte jeg en ny. Jeg er snill. 🙂

Legg inn en kommentar