Den som venter på noe godt…

Jeg har etterhvert begynt å få ganske mange blogs og feeds som jeg sjekker jevnlig. Jeg har prøvd et par forskjellige RSS-readers og websider, men har nå havnet på Netvibes som jeg er veldig fornøyd med. Denne forteller meg når noen har har skrevet noe nytt i bloggen, eller når andre sider har oppdatert sitt innhold.

RSS er jo genialt for å få en kjapp oversikt over nyhetsbildet uten å lese gjennom fjorten nettsider med søppel. Og veldig greit for meg som har nærmere 200 steder jeg får feeds fra. Jeg leser selvsagt bare et fåtall av disse, men noen ganger er det mye interressant man finner på de stedene man sjelden er på. 🙂

En av de bloggene jeg følger er Eiriks forfatterblogg. Eirik Newth skriver om mye forskjellig, og er absolutt å anbefale. Videoen under er også opprinnelig funnet hos han:

Legg inn en kommentar