Den jævla naboen…

Jeg har klaget på naboen min før. Han med de nattlige, støyende aktivitetene. Sex.

Men jeg har flere naboer. Jeg bor i en blokk på 4 etasjer og flere oppganger. I 3. etasje finner man leiligheten min, med naboer over, under, og på begge sider. Som de fleste som bor i blokk forventer jeg til tider litt uro rundt meg, samtidig som jeg prøver å ta mest mulig hensyn til mine naboer. Jeg forventer da også det samme hensynet tilbake.

Naboen over meg har irritert over lengre tid. Det er en dame i 40-årene som kler/ter seg som om hun er 25, med en datter i ungdomsalderen. Datteren har en tendens til å spille mye musikk av samme type som man finner på ethvert utested på en dårlig fredag. Mainstream søppelmusikk med dunkebeat. Men dette har vi tolerert ettersom det vi bor i blokk, og forventer litt bråk i ny og ne.

I går begynte det plutselig å banke noe voldsomt over oss. Klokka halv ti på kvelden. Da jeg hadde sett på klokka en stund, tok jeg turen opp for å spørre hva de egentlig drev med. Svaret: «Nei, du skjønner, vi har fått en stepper.»

Hallo? En stepper? Jeg er ikke sikker på om jeg engang forsto hva hun mente med en stepper, men for guds skyld kvinne… Er du dum? Man kan ikke stå å steppe i en blokk klokken halv ti. Ikke når det høres ut som om riverdance med tresko nede hos oss!

Jeg antar at det hun mente var en «stairmaster» eller lignende. Herre jemini, hun bor i fjerde. Det er mange trappetrinn det. Hva skal du med en stairmaster når du har trapp i fire etasjer?

Legg inn en kommentar