Jeg har giftet meg!

Da har det skjedd! Jeg har gitt mitt Ja, og fått Ja tilbake. Jeg er gift.

Lørdag 8. juli klokken ringte kirkeklokkene for meg og min bedre halvdel Rita. Jeg ankom i buss, en Ford fra 1959, ikke et sekund for tidlig. Hun satt allerede i bilen og ventet på at vi skulle komme oss på plass. Vi rakk akkurat å sette oss ned idet klokkene begynte å kime. Noen minutter senere åpnet dørene seg, og hjertet mitt gikk i halsen. Selv om jeg har sette denne jente nesten daglig i fire og et haltv år, fikk jeg store problemer med å holde tårene tilbake da hun kom geleidet av sin far. Heldigvis var jeg ikke alene om å ha blanke øyne på det tidspunktet.

Etter mange fine ord fra presten ga vi hverandre vårt Ja. Selv min far var blank i øynene når vi snudde oss mot forsamlingen.

Vi dro videre til Losby Gods, hvor vi skulle tilbringe av dagen, kvelden og natten. Transport for de nygifte var en rød og hvit Chevrolet fra 1955. Det ble mye tuting og vinking til oss på veien. I det hele tatt en utrolig stilig bil.

Festen var en suksess, og mange måneder med planlegging var over. Utrolig deilig å se at alt ordnet seg så bra. Det har vært mange søvnløse netter før dette. Festen ga seg for oss rundt 3 om natten. På rommet, som forøvrig var utrolig fint, ble vi møtt av jordbær og Champagne. Vi klarte vel å holde oss våkne i 3 minutter, og 6-7 jordbær. 🙂 En perfekt avslutning etter en dag fylt av masse følelser, gode venner, familie, og utrolig god mat og drikke.

Nå har vi gått gjennom alle gavene, det var overveldende. Så mye fint som vi har ønsket oss. I dag ble det grandiosa og tv-titting. Vi er slitne og fornøyde.

Takk til alle som har vært med på å gjøre denne dagen så bra for oss.

Legg inn en kommentar