3 sting i fingeren i dag…

Jeg kom i skade for å kutte meg ganske stygt i fingeren litt tidligere i dag. Blodet sprutet utover kjøkkenet da jeg glapp kniven. Jeg skulle gjerne tatt bilde, men var litt opptatt med å stoppe blødningen. Etter at jeg fikk surret det inn med litt gassbing trodde jeg det var i boks. Men slekta var ikke helt enig, så da havnet jeg etterhvert på legevakta. Sikkert fordi det sprutet blod fra ringfinger til innsiden av albuen (hva pokker heter egentlig det området av kroppen?), og pappa syntes ikke det var spesielt moro.

Med 3 sting i fingeren er det vel så greit at jeg har ferie, for denne skrivingen tar tid. Men badinga måtte jeg utsette noen dager. Det samme med oppvasken, så jeg får trøste meg med det.

Synderen: Global Chef Kniv G2

Update: Satte meg ned for å spille litt. Men det funka veldig dårlig uten mulighet for å bruke venstre ringfinger gitt. Kan jo ikke bevege meg til venstre!

Legg inn en kommentar