Bildegalleri på plass!

I dag har jeg og min bedre halvdel vært gift i 1 måned. Jeg kom plutselig til å tenke på dette idag. Eller rettere sagt, jeg kom til å tenke: hva er forandret? Etter å ha tenkt litt på dette en stund kom plutselig svaret av seg selv. Ingenting. Vel, noen ting er selvfølgelig forandret, men mest på papiret.

I forbindelse med vårt 1 måneds jubileum har jeg fått opp et bildegalleri til siden. Bilder fra bryllupet er dermed tilgjengelig for almenheten. Foreløpig er hele bildegreia litt «utenfor» bloggen, men planen er at disse skal smelte sammen etterhvert. Jeg må bare finne noen gode plugins.

Valget av galleri har foreløpig falt på Coppermine. Dette var ikke mitt førstevalg, men på grunn av problemer med safe mode i PHP i andre gallerier ble det slik.

Oppdatering: Bildegalleri er fjernet til fordel for flickr.com.

Legg inn en kommentar