Baby wants a cocktail har våknet!

Og med dataproblemer setter han sikkert pris på litt hjelp med å velge hardware. Jeg er ikke helt oppdatert på den fronten, og er dessuten allergisk mot å å sette sammen datamaskinen under 15.000 kroner. Men ettersom Steingrim er Linux-mann, er det helt sikkert ikke de store kravene på maskinvaren. Sitter ikke de gutta bare med IRC uansett? 🙂

Jeg lastet ned Ubuntu her om dagen, så jeg får se om jeg ikke konverterer selv etterhvert.

Ellers har jeg kjøpt meg skritteller, og kan rapportere cirka 3000 skritt i løpet av en ganske treg søndag. Det kvalifiserer til «svært inaktiv», så jeg synes ikke det er så ille. Det er tross alt søndag. Vi får se hva den viser etter en mandag i morgen kveld.

Ny bil, en Toyota Yaris 1.3l. Søt liten «konebil». Fant en bulk på bilen i stad. Tror jaggu den var der når vi så den første gangen og. Kjipt å ikke se det før nå. Kan også hende den er kommet etterpå, men synes jeg kan skimte den på annonsebildet. Kjipt uansett. Får satse på at det ikke blir dyrt å fikse den dagen jeg gidder det.

Legg inn en kommentar