Sponsing?

Jeg har lurt litt på dette med reklame og slikt på siden min. Jeg ser at mange har google adsense eller annet på sine blogger. Jeg prøvde også å legge til adsense på denne siden, men synes ikke det ble veldig fint.

Men jeg har likevel noen steder som jeg synes er verdt å ta en titt på. Jeg kommer etterhvert til å legge noen forsiktige, statiske linker på siden. Fokuset ønsker jeg å holde på bloggen. Blinkende reklame er aldri bra. Men det virker. Dessverre. Som jeg leste på en side jeg ikke husker url på, vil alltid øynene trekkes mot det som blinker og forandrer. På grunn av dette er det derfor også ikke uvanlig at man blir sliten av sider med masse blinkende reklame på. Man prøver jo faktisk å overvinne evolusjon ved å tvinge seg til å bort fra reklamen. Øynene blir slitne av sånt, og hjernen likeså.

Men før jeg sporer helt av (selv om jeg tror det toger har gått… Pun intended), kan jeg jo legge til noen linker omtrent her:

T-shirt Hell.com – Her finner du de villeste T-skjorter jeg har sett. Mange er langt over streken, og ikke noe jeg tør gå i, men absolutt mye kult der.

Allposters.com – Jeg har bestilt en del plakater og kjøleskapsmagneter fra Allposters. En veldig seriøs og god nettbutikk. Billig er de og.

Ingen tvil om hva som er den beste nettleseren der ute. Vi kliner til med litt reklame for Firefox.

Av en eller grunn ser denne reklamen faktisk ut som noe helt annet i både IE og Opera. For å se den ordentlig kan du jo prøve Firefox?

Legg inn en kommentar