Nytt design på siden. (igjen?)

Som kanskje flere har sett allerede har jeg endret design på siden min igjen. Ja, igjen.

Det forrige designet var veldig fint syntes jeg, men manglet en del funksjonalitet som jeg ønsket å ha med på siden. En av disse er mulighet for Widgets, eller Widget. Disse lar meg styre sidekollonene på siden på en veldig lett måte. Dermed kan jeg leke meg med tilfeldige bilder, linker og annet snadder på en lett og oversiktlig måte.

Jeg vurderer også å legge inn en liten link til siste sette filmer og leste bøker. Er dette en god ide? Eller totalt uinterresant? Legg gjerne igjen en kommentar.

Dersom XmasB.com fortsatt ser ut som den gjorde forrige uke, så har du mest sannsynlig ikke tømt cache på nettleseren. Løsningen på dette er selvfølgelig å installere firefox, fordi det er den beste nettleseren uansett. Eller bare trykke CTRL-F5 i de fleste Windows baserte nettlesere (IE/Firefox og kanskje også Opera?). Brukere av Mac har jeg ikke sett noe stats på her enda, så dere får eventuelt klare dere selv.

Nå skal jeg kose meg med The Daily Show. God natt.

Legg inn en kommentar