Verdien på en blogg?

Min blog er i skrivende stund verdt $1,129.08.
Hvor mye er din verdt?

Jeg er ikke helt sikker på om dette er den beste måten å sjekke verdien for en blogg. Data fra Technorati ligger til grunn for denne utregningen. Det betyr i praksis at det er kun linker fra andre blogger som Technorati har registrert gir høyere verdi.

Kanskje ikke så rart at både Baby Wants A Cocktail (verdi) og Fylleangst (verdi) ligger med høyere verdier. Grunnene ligger her på Technorati: Baby Wants A Cocktail | Fylleangst. Legg merke til hvem som bidrar med linkene her ja. Det er XmasB.com det. Dette er det jeg får igjen. Ganske stusselige greier. Kan ikke noen linke til meg da… 🙂

4 tanker om “Verdien på en blogg?

  1. Tilbaketråkk: Baby Wants A Cocktail

  2. Tilbaketråkk: Fylleangst.com

Legg inn en kommentar