Sitater er jo populært

Jeg snublet over Zombie Robot sin plugin for sitater i går kveld, og tenkte jeg skulle legge til dette på XmasB.com. Denne plugin tar ting litt videre enn andre plugins i det den bruker MySQL for å lagre sitatene. Full styring over sitater finnes dermed for admin av siden, og man kan legge til eller fjerne sitater fra en side.

Jeg har hatt litt problemer med å få det til å virke i sidebar på siden, ettersom jeg prøver å legge disse i en Widget via en php funksjon. Virker som om denne funksjonen ikke er tilgjengelig for Widgetene. I verste fall får jeg hardkode det inn. Prøver å unngå dette i størst mulig grad. Jeg er veldig fornøyd med dette themet, men skulle jeg bytte en dag er det mye lettere dersom jeg ikke trenger redigere noe underveis. En annen ting er oppgraderinger i WordPress eller annet.

Widget-ready themes er cluet. Nå trenger jeg bare en Widget som lar meg bruke php uten hardkoding. Noen må jo ha laget dette?

Update… Får det pokker meg ikke til å fungere… Får se på det i morgen. Har ikke tid i dag.

Legg inn en kommentar