Omtale av filmer

Min bedre halvdel og meg ser en del filmer.

Jeg er ikke sikker på hvor interessant min omtale av disse filmene vil være, men jeg har nå en gang lagt til dette på siden min.

Hele høyre side er nå satt av til bilder, sitater og filmer. Dersom jeg plutselig en dag ser jeg ekstremt mange besøkende, kan det og hende jeg legger til reklame nederst til høyre. Neppe. Linker er flyttet til venstre side, da det virker mer naturlig at disse skal ligge sammen med kategorier, arkiv og søk.

Jeg kommer sakte men sikkert til å legge til en haug med omtaler, ettersom denne jobben er så å si gjort fra før i DVD-profiler lokalt. Omtalene vil dukke opp fortløpende på høyre side. Alle omtalte filmer vil ligge under egen side for filmer.

Kommer også til å gjøre noen mindre justeringer på stilen for siden. Blant annet vurderer jeg å bytte farge for linker som er klikket på, da gråfargen på disse blander seg for mye med bakgrunnen og gjør de vanskelige å lese. I tillegg ønsker jeg å få renere sider for «Andre linker», «Filmer» og «Kontakt». Disse skal jo uansett være statiske, og skal ikke minne om vanlige poster.

Plugin for filmer heter WP movie ratings. Jeg har modifisert noen småting for å få det som jeg vil, men den er rimelig grei å installere. Den støttes ikke av Widget, men dette er nok rett rundt hjørnet. Kan hende jeg konverterer den til dette selv en kjedelig kveld.

En tanke om “Omtale av filmer

  1. Tilbaketråkk: XmasB » Blog Archive » En bunch med filmer er omtalt.

Legg inn en kommentar