Jenna Jameson har flyttet inn ved siden av meg…

…elller noen som tror dem er henne. Jeg våkner til stadighet midt på natten av et hylende kvinnemenneske som virkelig må ha det godt.

Det er ikke første gangen, men jeg begynner å bli kraftig lei. I dag dro jeg litt senere på jobb, og hadde slått av vekkerklokka for å slappe av noen minutter før jeg stod opp. Så begynte det. Litt klynking til å begynne med, så stadig økende volum. Etterhvert uler det over hele gårdsplassen, og jeg tenker at jeg kan da umulig være alene om å høre dette?

Kona har tidligere stått med kosteskaftet i veggen under naboens hyrdestund. Det hjalp den gangen, men er tydeligvis ikke en permanent løsning. Så nå tenkte vi å sette opp en lapp i alle oppgangene i blokka, ettersom vi ikke er helt sikre på hvor (u)lydene egentlig kommer fra.

Noen forslag til hvordan dette oppslaget bør skrives?

8 tanker om “Jenna Jameson har flyttet inn ved siden av meg…

 1. Svenna

  Et godt gammeldags trusselbrev kanskje. Et sånt med utklipte bokstaver. Eventuelt kan du bruke en dugnadsmal med masse word- og clipart…

  Svar
 2. M@rqs

  Jeg hadde bare skrudd opp musikken. Selv om det sikkert er kjipt å høre snuskelyder, så har dere en god unskylding til å spille høy musikk. Prøv å sikte høyttalere mot naboen. Hvis musikk ikke er greia, så ville jeg hengt opp en lapp med. Til dere elskende par i blokka. Er det virkelig så godt?

  Svar
 3. Gaute

  Synes forslaget til Marqs var ganske bra 🙂

  Når en først bor tett innpå hverandre i blokk så synes jeg egentlig at en bør vise litt forståelse. Du kan jo trøste deg med at samboere som oftes har 100 ganger så mye sex den første måneden som den siste måneden de bor sammen..

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Det er lenge siden den \»første måneden\» nå. Det virker ikke som om det har blitt noe stillere med tiden, tvert imot.

  Problemet med å skru opp musikken er selvfølgelig at det da blir jeg som er problemet for mine andre naboer.

  Svar
 5. Rune Henning Johansen

  Andy Cap ble en gang plaget med at naboen spilte munnspilløvelser tilbake på full guffe.

  I filmen MAS*H var det var det ei dame som hørte sine egne hyl over høytaleranlegget i leiren.

  Hvorfor ikke kombinere disse to ideen? Dvs. først tar du opp lyden. Like etterpå spiller du av dette på megafull guffe. Mange andre naboer vil da selvsagt klage over lydene. Men du burde ikke få noen problemer grunnet dette? 😉

  Svar
 6. XmasB Innleggsforfatter

  Har faktisk diskutert dette med kona allerede. Tviler vel egentlig på at jeg klarer å ta opp lyden i noe særlig grad, men det kunne vært morsomt om jeg fikk det til!

  Svar
 7. Tilbaketråkk: Den jævla naboen... igjen.

Legg inn en kommentar