Nestle Yorkie. Jeg er skuffet…

Kjøpte denne sjokoladen på Narvesen for ikke mange minutter siden. Ut i fra formen på sjokoladen tenkte jeg at den måtte være fylt med noe, for eksempel karamell eller kokos. Men neida. Ingenting. Bare tørr, kjedelig sjokolade. Jeg er skuffet, og gir denne sjokoladen karakter: 1 – Ræva.

6 tanker om “Nestle Yorkie. Jeg er skuffet…

 1. Sjur

  Jeg gikk ut fra at det var noe crunchy eller fyll inni selv, men den var jo ikke helt ille da. Smakte godt til å være plain sjokkis 😛

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Ettersom noen ikke enig med min karaktergiving, har jeg besluttet å foreta en ny vurdering.

  Igjen. Jeg er skuffet! Ny karakter: 1 – Ræva</strong.>

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Den er nikotinfri. Det er faktisk ikke så veldig overraskende, Bernt…

  Ligner på norsk spam dette her… Men vi lar de ligge.

  Svar

Legg inn en kommentar