Gravatars er online!

Ettersom jeg får så ekstremt mange kommentarer følte jeg det var på tide å sprite opp disse litt. Derfor har jeg nå lagt til en Gravatar plugin som fikser dette. Gravatar er (for de som ikke allerede benytter dette) en enkel måte å få samme avatar mange steder. Det forutsetter selvsagt at nettstedet som skal vise din avatar har installert en plugin for Gravatar og støtter dette. Videre benyttes epost-adressen man registrer seg med til å hente riktig avatar for deg. Kjekt.

Det kreves en liten tid for å vurdere avataren man vil ha før den blir tilgjengelig. Ut i fra vurderingen vil den få en rating i henhold til MPAA. Ut i fra denne kan jeg styre hvilke avatars jeg tillater for min side. Foreløpig er denne satt til å tåle en støyt, men innenfor det norske lovverket. 🙂

Så ikke vær redd for å legge igjen noen linjer…

4 tanker om “Gravatars er online!

  1. Brom

    Hmm.. hos meg får du bare standard-gravataren… Men kanskje du ikke kommenterte med din gravatar.com-registrerte epost? Ganske stilig her hos deg 🙂

    Svar

Legg inn en kommentar