Avstemning er lagt til bloggen.

Jeg har lagt til en avstemning på siden min. Den befinner seg for øyeblikket oppe til høyre, men den plasseringen kan fort endre seg.

Planen er at jeg skal lage en egen side som viser alle avstemninger, samt endre avstemningen i ny og ne. I første omgang spør jeg bare om du har en egen blogg. Kom gjerne med forslag til andre avstemninger som jeg bør ha etterhvert. Ettersom jeg ikke har vilt mange besøkende, så kan man selvfølgelig ta resultatet med en klype salt. Det får så være…

Valg av wordpress-plugin for avstemninger falt på Democrasy. Det virker som en ganske god plugin. Regner med at jeg kanskje må redigere den litt for å få alt til å stemme. I første omgang vil jeg se hvordan den virker i praksis «out of the box».

Oppdatering: Har byttet ut democrasy til fordel for wp-polls2.

Legg inn en kommentar