Spyware i battlefield 2142?

Jeg har vunnet Battlefield 2142 via en konkurranse på gamingnexus.com! Nedlastingen er ferdig en gang i natt… 🙂

Men så kom jeg på at jeg hadde lest en artikkel et sted som sa noe om spyware. I Battlefield 2142? Javisst

Dette er jo bare tull. Først betale for et spill, og så få reklamen i tillegg. Ikke bra. Jeg hadde forstått det dersom spillet var gratis, eller i det minste billig, og ble støttet av reklame i etterkant.

Jeg skal teste det uansett. Jeg hadde ikke kjøpt det hvis jeg ikke vant det. Først og fremst fordi jeg sjelden kjøper spill. Jeg spiller lite. Men også fordi pc’en min kommer til å gråte så snart jeg starter alle nye spill. Den var helt konge når jeg oppgraderte sist. Det er en stund siden.

Jeg får håpe Battlefield 2142 ikke krever så mye. Yeah right…

En tanke om “Spyware i battlefield 2142?

  1. Tilbaketråkk: XmasB » Blog Archive » Guilty Pleasures

Legg inn en kommentar