IE7?

Mange spør seg i disse dager om man skal ta en kikk på Internet Explorer 7. Og det er greit å kikke på det for å gjøre opp sin egen mening. Det ligger en del blogger ute som har begynt å se på om det er lurt å bytte nettleser til IE7.

Martin Bekkelund spør hvor lenge vi må leve med IE6, og sammenligner med tidligere versjoner av IE. Han nevner også at piratversjoner ikke får kjørt IE7 fordi de ikke har SP2. Jeg brukte cirka 1 min på å finne utallige nedlastinger av XP Pro med SP2 inkludert…

Bza.no har skrevet litt om støtten for standarder. Den er som forventet ikke på langt nær god nok.

Espen Andersson skriver også at brukere av piratkopierte XP’er kommer til å oppleve problemer med IE7. Tror jeg må sjekke dette selv. Begynner å bli i tvil selv nå.

I mellomtiden kan man ta en titt på IE7.com for å finne den riktige veien. Ta en titt. Det er verdt det.

4 tanker om “IE7?

  1. Tilbaketråkk: Martin Bekkelund

  2. Martin Bekkelund

    Jeg spør hvor lenge vi må leve med IE6, ikke IE7. Poenget mitt er at webutviklere verden over må leve med dette makkverket av en antikk programvare i mange, mange år fordi IE6 er en svært utbredt nettleser, og kommer til å være det i svært mange år. Selvfølgelig er det mulig å finne crackede versjoner av XP, men det er uinteressant i denne sammenhengen.

    Svar

Legg inn en kommentar