Gode wordpress plugins for last.fm, anyone?

Jeg har lett etter en plugin for last.fm, foreløpig uten hell. Dvs, jeg har funnet en hel del, men ingen gode med skjermbilder eller eksempler av hvordan de faktisk ser ut. Helst bør det jo også være en widget, slik at jeg slipper å endre koden for mitt nåværende theme.

Så hvis noen har noen forslag til gode widgets, eller alternativt plugins, gi meg gjerne beskjed…

På forhånd takk.

6 tanker om “Gode wordpress plugins for last.fm, anyone?

 1. Anders

  Jeg har hatt en plugin for dette en gang. Skal se om jeg finner den igjen. Mener den kjører et eller annet Ajax-script for å oppdatere seg selv, og at det ser ganske smooth ut.

  -anders

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg har også sett flere av disse på noen sider, men jeg husker ikke hvor. Har prøvd å søke, men har bare funnet kjedelige lister.

  På den ene siden bør jo siden være enkel og oversiktlig, med slikt dilldall utelatt. Men så er det jo litt moro å teste også da.

  Jeg har jo fjernet tilfeldig bilder, filmlisten, og «lenker hit» bitene. Har tenkt å lage en egen side for diverse tullball. Sammen med linker til nyttige sider, men som ikke trenger å ligge på forsiden.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Hmmm. Den så jo forsåvidt ok ut den. Hadde jeg enda fått den til å virke. Foreløpig står den bare på «Loading…».

  På den annen side har jeg begynt å fundere på hvor praktisk en slik plugin. Kan vel egentlig ikke si den bidrar med så mye? Kanskje med unntak av muligheten til å tjene penger på Amazon?

  Lar dette prosjektet ligge inntil videre. Finner jeg en fungerende plugin, kan det hende jeg legger det inn.

  Svar

Legg inn en kommentar