Søk på XmasB.com i Firefox eller IE

Jeg har lagt inn mulighet for å bruke XmasB.com til å søke i direkte fra nettleser. I Firefox 2 og Internet Explorer 7 skal dette nå fungere. Jeg er litt usikker på andre nettlesere, og tidligere versjoner av FF og IE.

Så kan du legge til XmasB.com som søkemotor på lik linje med Google.com og andre.

Du kan selvfølgelig spørre hvorfor noen ville være interessert i dette… Og jeg innser at de fleste kanskje ikke bryr seg så veldig om denne muligheten. Men det var nok heller ikke poenget med å gjøre dette tilgjengelig. Poenget er nok heller at det lar seg gjøre. Så nå er det gjort. Dermed kan jeg i alle fall legge til den selv. 🙂

For å se hvordan dette kan gjøres kan du lese bloggen til Malaysias første heltids blogger. Siden hans er ganske rotete, og det er vel hele hemmeligheten tenker jeg. Hvordan kan noen unngå å trykke på litt reklame i blant på den siden?

2 tanker om “Søk på XmasB.com i Firefox eller IE

  1. Tilbaketråkk: Fnix » En liten sideoppdatering… | Mitt lille nøtteskall.

Legg inn en kommentar