Det er en grunn til at bilen ble stående i dag.

Selv har jeg ikke fått skiftet dekk på bilen enda, så den ble stående mens jeg tok bussen i dag. Alt annet ville vært galskap. Det var ille nok å kjøre hjem i går. Jeg kjørte som en gammel dame hele veien. Tenkte det var greiest. La jo fort merke til at bilen ikke ville stoppe like fort jeg ville, så da tar man ingen sjanser.

Men denne damen dro hjemmefra likevel. Med sommerdekk!

Så vidt jeg husker er det ikke ulovlig å kjøre på sommerdekk om vinteren, så lenge forholdene tillater det. Snø betyr at forholdene ikke tillater det. Grei huskeregel kan være: Du er dum i hue om du tror du kan kjøre på sommerdekk nå!

Det skal jo også nevnes at veien kunne vært bedre. I dag brukte nemlig bussen tjue minutter ekstra.

4 tanker om “Det er en grunn til at bilen ble stående i dag.

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Det kunne vært et alternativ, men jeg bruker nesten en time hver vei til jobb. Med offentlig transport vel og merke. Det tilsvarer en ganske lang sykkeltur.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Skiftet til vinterdekk for to dager siden. Så idag er jeg mobil igjen. Fantastisk hvor avhengig man blir av bil egentlig. Jeg tok lappen først i år, med bilkjøp noen uker før. Jeg er 26 år, så jeg følte det kanskje var på tide. Og nå er jeg altså avhengig av bilen for de minste ting.

  Bildet som er brukt der fant jeg for mange år siden. Brukte det lenge i full størrelse som bakgrunnsbilde på pc’en. Da jeg senere begynte å ta i bruk nicket XmasB, syntes jeg det passet så fint. 🙂

  For å få eget bilde på kommentarene i noen blogger, kan du kikke innom Gravatar.com. Det er ikke så mange som bruker det, men det er en litt kul gimmick. Alle blogger som har lagt inn støtte for Gravatar viser det bildet når jeg kommenterer.

  Andre blogger som har støtte for det er blant annet Fnix, Omelett og <a href=http://blogg.cypherus.net/» rel=»nofollow»>Kenneth’s blog. Det er i alle fall de som jeg har registrert hos meg. 🙂

  Svar

Legg inn en kommentar