Neo vs Robocop!

Fant denne videoen på hjemmesiden til Scott Johnson – Myextralife.com. Den er visstnok ikke ny, men jeg hadde i alle fall ikke sett den før. Bra laget, og ga meg lyst til å bestille Robocop. Selv om jeg tror Robocop-filmene vil være litt skuffende å se i dag.

Er du glad i tegneserier (gjerne kombinert med en viss interesse for data og tv-spill) vil jeg forøvrig anbefale å bla litt gjennom arkivet hos Scott.

Hvis noen har flere sider som de vil dele så er det bare å komme med det.

3 tanker om “Neo vs Robocop!

 1. Betty Johnsen

  Jeg skal kjøpe et spill til en som liker tv-spill. Hva skal jeg kjøpe da? Det er en voksen som skal ha det. Det hippeste av det hippe.

  Jeg har spurt på en annen blog og, men jeg finner ikke igjen adressen til siden hans.

  Betty

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg spiller så lite spill for tiden, så jeg er langt fra oppdatert på den fronten. Men jeg testet et pc-spill som heter Battlefield 2142 for noen dager siden hos broren min. Det er et krigsspill i fremtiden, derav 2142, hvor man styrer en soldat i krig. Du kan jo lese mer om det på Gamespot.com. Det var i alle fall veldig bra syntes jeg, basert på under en times spilling vel og merke.

  Men spørsmålet blir jo selvsagt hva slags spill denne personen liker. Og til hva? PC eller TV-spill osv. Kjøper du spill til pc bør du også sjekke hvorvidt pc’en det skal spilles på er god nok. De færreste nyere spill går særlig bra min pc, som jeg oppgraderte for litt over et år siden.

  Ellers anbefaler jeg deg å ta en titt på CoComment for å holde oversikt over kommentarer på blogger og nettsider. Jeg har begynt å ta i bruk det, og det gjør at jeg hele tiden har full oversikt over alle kommentarer jeg ønsker, og svar på disse. Rett og slett genialt.

  Her er noen kommentarer om den fra en tidligere post her.

  Svar

Legg inn en kommentar