Hvem er jeg? Og hvem er XmasB?

Hvem er XmasB? Tenkte det kanskje var på tide med en litt informativ post som forteller litt om hvem jeg er. Mange setter jo pris den klassiske «Om meg» siden på blogger, så dette kommer nok også etterhvert.

Jeg er født 1980, hvilket tilsier at jeg i skrivende stund er 26 år. Til daglig jobber jeg med programmering, utvikling og innvikling. Jeg er utdannet Bachelor i informasjonsteknologi, og er ikke på utkikk etter ny jobb. 🙂

I sommer giftet jeg meg med jenta som jeg har vært så heldig å ha vært sammen med i fem år. Sammen med to katter utgjør vi en familie på fire.

Hvorfor XmasB? XmasB – kort for Xmas B-Dogg, oppstod på en fest for mange år siden. Jeg satt hjemme hos bror min, og begynte å bli ganske bedugget da pratet om hvor teit noen av disse navnene på rappere og artister egentlig var/fortsatt er. Ved siden av oss lå to bamser. Den ene var Ole Brumm, den andre en hvit bamse med nisselue. Langt ute i natten fant vi ut at Ole Brumm heretter skulle bli kalt Ole-B (kanskje inspirert av OnklP?) og den andre bamsen skulle få navnet Xmas B-Dogg (Xmas av åpenbare årsaker, og B-Dogg etter Nate Dogg(?) og andre «kule» artister som på død og liv skulle ha en bokstav malplassert inn i navnet sitt.).

Etterhvert begynte jeg å bruke nicket på alt av ting som krevde nick i den store web’en. Så det var det. Ikke så spennende i grunn.

En tanke om “Hvem er jeg? Og hvem er XmasB?

Legg inn en kommentar