Det er mandag. Og ny avstemning!

Forrige avstemningen hadde et klart flertall for at avstemningene skulle bli byttet en gang i uka. Heretter blir det derfor ny avstemning hver mandag. Jeg kommer til å lage en egen side for alle avstemninger, slik at man kan se resultater i ettertid.

Denne ukens avstemninger kan sees til høyre som vanlig.

Ukens avstemning lyder: Synes du det er riktig å gi Saddam Hussein dødsstraff?

Det finnes mange sterke meninger om dette temaet. De fleste er vel enige i at han fortjener straff for sine gjerninger. Men er dødsstraff riktig? Ettersom jeg er på utkikk etter din mening, skal jeg ikke argumentere for det ene eller det andre her. Men du må gjerne fortelle hvorfor du stemmer som du gjør i kommentarfeltet.

Merk: Avstemninger er fjernet.

2 tanker om “Det er mandag. Og ny avstemning!

 1. sjur Innleggsforfatter

  om det er riktig å gi Sadam dødsstraff ? jeg velger å ikke avgi stemme, men jeg håper neste vote vil bli: skal man kunne gi dødsstraff ? ( eller noe i den rettningen, ble en øl for mye i kveld til at jeg klarer å tenke helt 100% klart) Så skal du selvsagt gi oss resultatene, kunne ha vært spennende å sett sammenlikningen.

  Svar
 2. Emil Innleggsforfatter

  Jeg er mot dødsstraff mer eller mindre uansett. Ã… bøte med livet er i min mening ikke å bøte, dessuten liker jeg dårlig at noen domstoler skal leke ‘gud’ og bestemme hvem som skal få leve og ikke. Det virker litt merkelig å si at å bøte med livet ikke er å bøte, det er det, men man kan bøte så mye bedre hvis man lever.

  Ble veldig mange bøte etterhvert.

  Svar

Legg inn en kommentar