Hvem er det egentlig som kommenterer på imdb.com?

Hvem er disse menneskene?!?

Jeg prøver å legge inn hele DVD-samlingen inn på lista jeg har her. For å legge inn disse omtalene trenger jeg en link fra imdb.com for finne å tittel i plugin som jeg bruker.

Så leser jeg noen ganger kommentarer andre har lagt inn på filmene. Og de er jo alltid borti natta. De fleste av dem i alle fall. Som for eksempel den for Shaolin Soccer. Ã… gi Shaolin Soccer 10 av 10 er jo hjernedødt.

Når jeg prøver å omtale filmer prøver jeg å tenke hvordan jeg vil plassere den i forhold til den beste filmen jeg vet. Både i samme sjanger og generelt beste film jeg har sett. Omtalene mine er veldig uhøytidelige, og kun ut i fra min egen smak. Det betyr selvfølgelig at mange filmer kan få dårlig karakter på grunnlag av sjanger alene. Filmer som blir omtalt som kunstneriske i media havner ofte langt ned på min liste. En bra film er først og fremst fengslende og underholdende. Den trenger ikke være morsom, actionfylt og full av drama på samme tid. Den må bare være bra.

5 tanker om “Hvem er det egentlig som kommenterer på imdb.com?

 1. Iversen

  Smak er fremdeles subjektivt, og jeg har forståelse for at noen i et opphetet øyeblikk kan gi Shaolin Soccer en tier. Jeg ville aldri funnet på å gjøre det selv, men så syns jeg heller ikke den var så fantastisk artig. Jeg har gitt Hudson Hawk en nier på IMDB (ikke gitt kommentar), for den saks skyld, fordi den underholder meg til tusen. Det er ikke alltid produksjonsverdi er alfa og omega – ikke glem at det eksisterer dem som ikke ville gitt the Shawshank Redemption mer enn en sekser. 😉

  Hva folk legger i karakterene de deler ut på IMDB kunne forsåvidt vært artig å vite mer om.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Smak er alltid subjektivt. Dette gjelder enten det er snakk om musikk, film, mat eller egentlig hva som helst. Og jeg kjenner flere som synes Shawshank Redemption er rett og slett kjedelig. Og det er greit det.

  Jeg blir bare frustrert når filmer som helt klart ikke er i toppen av skalaen, får topp karakter.

  Du har selvfølgelig evig rett i din kommentar. Jeg syntes Hudson Hawk var helt konge når jeg var liten, men i ettertid må jeg nok fire litt på karakteren der i gården. 6’er kanskje, og da er jeg litt gavmild. Men den er helt klart underholdende.

  Svar
 3. M@rqs

  Jeg elsker Shaolin Soccer. Den er verdt 10 av 10. Må innrømme at jeg ikke har sett den med tekst, kun på kantonesisk, og da måtte jeg finne på hva de sa. Men jeg har sett den en 3-4 ganger.

  Så er det sagt

  Svar

Legg inn en kommentar