Hadde enda Kåre Conradi hatt angrepille på sin mobil…

Nå begynner vel alt styret om Kåre Conradi og Marian Aas Hansen å legge seg. Det er strengt på tide.

Men tenk om de hadde hatt mulighet til å fjern-slette fra mobilen da de fant ut at den var borte! Da hadde de sluppet alt dette maset. Alternativt kan man la være å la svært private bilder og info ligge på mobilen. Det er tross alt ikke noe nytt at de kan bli stjålet.

Generelt er det dumt å ha nakenbilder og lignende ligge på pc’er og mobiler. Det er bare et tidsspørsmål før det havner et sted du ikke vil. Det er jo en ting kjendislivet har lært oss gjennom ikke fullt så smarte mennesker som Paris Hilton, Pamela Anderson, Rob Lowe osv osv osv…

Nå har også Ørjan Burøe havnet på nettet. Nærmere bestemt youtube. Han har visstnok havnet der på grunn av dårlige kompiser, etter at han skulle sende en unnskyldning til Kåre Conradi på video med slampen hengende ut. Dette er selvsagt bare tull. Det er et stunt for å sette fokus på hans nye program på Zebra. Jeg gidder ikke linke til videoen, du får finne den selv. Burde ikke være så vanskelig.

2 tanker om “Hadde enda Kåre Conradi hatt angrepille på sin mobil…

  1. Tilbaketråkk: Fylleangst.com

  2. Tilbaketråkk: XmasB » Blog Archive » Vibeke Skofterud toppløs!

Legg inn en kommentar