Avstemning: «Er du for eller mot dødsstraff?»

Avstemningen for denne uken er over, og det er på tide med ny.

Forrige avstemning var: Synes du det er riktig å gi Saddam Hussein dødsstraff?

Med hele 17 stemmer samlet inn (ja, det er helt sykt hvor mange som er innom denne siden…) er fordelingen som følger:

 • Ja – 3
 • Nei – 14

For å følge opp litt blir denne ukens avstemning «Er du for eller mot dødsstraff?»

Det er selvssagt fint med kommentarer i tillegg til svar. Også får vi se om jeg får mer enn 17 stemmer totalt denne uken. Si gjerne ifra dersom det er noen problemer med å stemme og.

Merk: Avstemninger er fjernet.

3 tanker om “Avstemning: «Er du for eller mot dødsstraff?»

 1. sjur

  valgte å ikke stemme ved voten du hadde forrige uke, men jeg håpet jo igrunn at du skulle følge den opp med det du gjør nå…

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Martin, jeg er enig. Leste gjennom posten din på kristenblogg også. Må si meg enig med det meste du skrev. Jeg er ikke veldig religiøs av meg selv, men synes ofte debattene som oppstår på kristenblogg er spennende å følge med på.

  Sjur, jeg følger opp så godt jeg kan. Var ikke helt sikker på spørmålsformen for avstemningen, men endte med det du ser. Forskjellige spørsmål gir forskjellige svar, selv om man ofte er ute etter det samme. Med så få stemmer som jeg får samlet inn her, er det selvsagt ikke mye resultat å stole på, men det er likevel greit å se hva folk mener.

  La forresten inn kommentaren din på forrige post i «avstemning» så godt jeg kunne. Fant den via et verktøy jeg bruker for kommentarer kalt CoComments. Vet ikke hvor de ble av sist.

  Svar

Legg inn en kommentar