Guilty Pleasures

På radioen i dag pratet noen om «guilty pleasures». Det var snakk om ting man egentlig likte, men ikke kunne fortelle til offentligheten. Dette syntes jeg egentlig er litt interessant, fordi alle har jo noe man ikke ønsker at alle andre skal vite. Jeg snakker ikke om bilder på en stjålet mobil, men ting man liker å gjøre eller nyte. For det er vel egentlig snakk om å nyte noe man ikke vil fortelle andre. Som musikk ingen andre liker for eksempel.

Og det er jo kanskje ikke så kult når kompisene finner ut at du digger Paris Hilton. Ikke dama, men musikken. 🙂

Personlig tror jeg ikke det er så mye jeg liker som jeg bør skamme over. Men noen ting synes kanskje noen er litt rart. For eksempel elsker jeg tegneserier og tegnefilmer. Jeg og kona samler på Disney klassikere. Ettersom det er to om det, pleier jeg å si at det er kona som samler på dem. Men jeg er nok litt skyldig selv. Jeg kan godt sitte lenge å se tegnefilm på en lørdagskveld. Det er bare kos. Men jeg kan også så en blodig grøsser eller en hvilken som helst god spillefilm, så misforstå meg ikke. Jeg er ikke helt soft.

I musikkverden hører jeg på det jeg liker. Og det er vel egentlig det. Spørsmålet «Hva slags musikk liker du?» synes jeg er vanskelig å svare på. Jeg hører på så mangt. Noe profilen på last.fm også vitner om. Noen ganger sitter jeg også kanskje å trommer til en låt som jeg egentlig ikke liker. Som for eksempel den som ligger øverst på vg-lista nå. Jeg har ikke engang sett etter hvilken låt det er. Sannsynligheten for at jeg liker den er minimal. Og skulle du komme i fare for å lese dette om ett år gjør det nok liten forskjell. Poenget er at man ofte sitter å digger til noe man egentlig ikke liker. I alle fall vil vi ikke innrømme det.

Nå driver jeg å laster ned Battlefield 2142 som jeg vant for en liten stund siden. Jeg gadd aldri laste det ned selv, fordi jeg tvilte på at pc’en klarte å kjøre det i grei oppløsning. Nå er jeg blitt hekta etter noen timer hos bror, og må finne ut om oppgradering av pc ikke er så langt unna likevel…

2 tanker om “Guilty Pleasures

  1. Tilbaketråkk: Fylleangst.com

Legg inn en kommentar