Mandag. Ny avstemning.

Forrige avstemning «Er du for eller imot dødsstraff?» fordelte seg på følgende måte:

 • Mot – 13
 • For – 3

16 stemmer totalt. Hadde enda litt flere stemt. Jeg får i overkant av 50 unike besøkende om dagen, så dette er for dårlig. Det er jo lettere å få folk til å trykke på reklamen.

Denne ukes avstemning er egentlig ikke en avstemning i det hele tatt. Jeg lurer bare på hva du er. Jeg kunne selvsagt lagt opp mange morsomme alternativer for dette, men holder meg til kjønn og alder. Kan jo hende jeg klarer å få en viss oppfatning av hvem det egentlig er som besøker siden. Kom gjerne med utfyllende kommentarer også.

Derfor er denne ukens undersøkelse: Hva er du?

Alternativene er som du ser på høyre side. Dersom du ikke føler du passer inn i noen av svarene, kan du jo svare det som er nærmest.

Merk: Avstemninger er fjernet.

6 tanker om “Mandag. Ny avstemning.

 1. svenna

  Kanskje du burde ta vare på alle undersøkelsene dine og høre om SSB er interessert? Så kan du tjene penger på andre ting enn reklame…

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Knut Stian, svarene skal befinne seg på høyre side av bloggen under tittel «Avstemning». Gratulerer forresten med god statistikk. Jeg er et godt stykke bak deg.

  Svenna, kanskje ikke så dumt. Tror forøvrig ikke det er rare summene å tjene på den reklamen der. Det er mer et prøveprosjekt som med all sannsynlighet kommer til å forsvinne ganske snart. Hvis jeg ikke tjener litt på det da. Skal uansett gjøre om visning av reklamen hvis jeg skal beholde den. Det finnes mange skrekkeksempler der ute, så jeg skal ihvertfall modere meg.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Det var merkelige greier. Jeg bruker Firefox selv, men har testet siden i blant annet IE6 og Opera. Alt ser riktig ut hos meg. Jeg skal for sikkerhets skyld se litt nærmere på det.

  Svar
 4. Tilbaketråkk: XmasB » Blog Archive » Staten og kirken. En forsmak på folkeavstemning.

Legg inn en kommentar