Playstation 2 til 10 kroner… Eh, Nei.

Jeg må bare le litt av denne saken. Elkjøp hadde en feil i sine system, som gjorde at PS2 ble solgt til ufattelige 10 kroner via deres nettbutikk. Dette er jo kjempebillig. Faktisk utrolig, urealistisk billig. Og flere har jo selvsagt forsøkt å kjøpe maskinene til denne prisen. Jeg ville gjort det samme om jeg hadde visst om «feilen».

I ettertid ser jo selvsagt Elkjøp at dette var en feil, og har derfor valgt å kansellere disse kjøpene. Og så lenge kunden burde visst at dette var feil, har de visstnok full rett til dette. Så spørsmålet blir da om kunden burde visst at dette var feil. Uhm… La meg tenke meg om før jeg svarer på det… JA!!! Selvfølgelig er det en feil. La meg skrive det en gang til, så alle forstår. Med STORE irriterende bokstaver: SELVFØLGELIG ER DET EN FEIL!

Grusomt irriterende med store bokstaver. Jeg hater meg selv for det allerede. Men altså. Noen tviholder fortsatt på troen. Det er tross alt muligheten for å skaffe en PS2 til 10 kroner vi snakker om. Billig, ikke sant? Og med argumenter som «PS2 har vært lenge på markedet, samtidig har jeg fått en katalog i posten der det står at Playstation 2 er på vei ut. Da tenkte jeg at -nå dumper de Playstation 2» og «Jeg har nettopp kjøpt tilsvarende produkt billig og tenkte at her har de lagt ut en del varer som en gimmick, sier Herseth. – Sånne tilbud florerer, man kan få kjøpt en mobiltelefon for en krone eller en parabol til ti kroner.» kan man nesten lukte desperasjonen. Morsomt dette her.

Folkens, det er en feil. Dere får ikke en PS2 til 10 kroner. Ikke en mobil til en krone eller parabol til 10 kroner heller. Les det med liten skrift. Eller sett opp et regnestykke som forklarer fakta.

Naive mennesker er virkelig underholdende. Men jeg håper virkelig at de tar denne saken videre med TV2 hjelper deg, eller forbrukerrådet. Hvis kunden er naiv nok, så vinner de sikkert og.

Legg inn en kommentar