Belgia vil straffe «kriminelle» hunder

Snublet over denne artikkelen om Belgia og et lovforslag som foreslår å straffe hunder. Noe av det dummere jeg har hørt i dag.

Det er kun snakk om et lovforslag, og det er vel lite sannsynlig at dette kommer til å bli en realitet. Kanskje ikke så rart, med tanke på den manglende rettsevnen til dyr. Jeg ser for meg to politibetjenter som kommer på døra, og tar meg seg hunden til avhør. Etter noen måneder, når saken er ferdig behandlet, vil hunden kanskje få et slag på potetene. Hunden må jo få en rettferdig rettssak.

Det er uansett fint å se at noen land tydeligvis har så ledig kapasitet at de faktisk vurderer å benytte rettsapparatet til å kunne rettsforfølge, og eventuelt straffe, for eksempel når lille Fifi har bæsjet på veien. Smallest dog

Legg inn en kommentar