10 ting man kan sutre over en onsdag morgen

Mange vil kanskje si at det å sutre er barnslig, og bare gir dårlig humør til deg selv og andre. Jeg er delvis enig.

Here goes:

  1. Bilførere som ikke skjønner konseptet bak enveiskjøringer. De fleste parkeringsplasser og parkeringshus er enveiskjørte. Dette har mest sannsynlig sammenheng med at de er utrolig trange. Og selv om jeg kjører liten bil, og kommer greit forbi deg, trenger du ikke kjøre mot kjøreretningen. Utrolig hvor hvor mange det er som ikke skjønner dette.

  2. Windows XP. Er det mulig? Jeg har aldri brukt noe annet enn Windows og DOS. Jeg tror jeg likte DOS bedre. Vurderer sterkt å teste Ubuntu eller noe.

  3. Vekterne på Metro senteret. Senterets fleste butikker stenger klokken åtte, med unntak av Mega som stenger ni. Men to over åtte kom jeg ikke ut gjennom utgangen mot baksiden av senteret. Da hadde vekterne nemlig låst den.

  4. Webhotellet som hoster denne siden. I går var siden nede store deler av dagen. Det kostet meg kanskje 5-6 besøkende. Dette virker kanskje ikke så mye i antall, men i prosent er jo dette kanskje så mye som halvparten besøkende på en dårlig dag. 🙂 Med unntak av alle som kommer via google og andre søkemotorer på jakt etter Kåre Conradi eller andre fiffigheter selvsagt. De er fortsatt i flertall.

  5. Digitale speilreflekskamera. Hvorfor har ikke jeg et?

  6. Været. Man kan alltid sutre over været. I dag kan vi for eksempel sutre over hvor lite snø det er, hvor varmt det er, eller hvor mye det blåser. La oss håpe det blir snø til jul.

  7. Ã… stå opp. Det er tungt og føles alltid unødvendig. Det må da være bedre å bare sove? Jeg skulle ønske jeg var serietegner eller i et yrke som tillot meg å sove så lenge jeg ville. Klokken seks er ukristelig tidlig. Eller sent.

  8. Wasa Sport knekkebrød. Joda, det smaker godt og virker veldig sunt. Men det blir jo smuler overalt, mann.

  9. Kjæledyr. Jeg er glad i kjæledyra mine. Men akkurat nå er jeg litt oppgitt over å måtte fjerne Enzo (katt #1) fra stolryggen 20 ganger om dagen. Han vekker meg typisk rundt 4-5 tiden om natten (Dette er ihvertfall midt på natten!), bare for å løpe rundt å leke gjemsel når jeg åpner døra. Sprint (katt #2) ble litt ivrig igår, og satte klørne i hånden min. Ganske sikker på at han ikke mente noe med det, men det svir like fordømt. Han lo ikke når jeg klipte klørne hans.

  10. Offentlig transport. Jeg hadde egentlig tenkt å bare klage på toget, men vi setter alle i samme bås. Hvorfor er NSB så ofte forsinket? Hvorfor må bussjåfører fyre så inni gampe#¤» at bussen holder nærmere tredve grader? Ja, jeg ser du sitter der i kortermet skjorte, men vi andre kommer faktisk utenfra, og selv om det er ganske mildt ute har jeg faktisk på meg en ganske varm jakke. Jeg og alle andre som tar bussen.

Det var godt å få det ut av systemet…

Husk også at det å klage på ting egentlig er veldig positivt. Hvis ingen klager vil ingen få vite at noe må forbedres.

Legg inn en kommentar