Fylleangst.com for teh win!

Jeg har nesten helt glemt å be alle stemme på Fylleangst.com i Tordenbloggen. Denne gangen er det avstemning i cup-stil. Én mot én.

Motkandidaten til Fylleangst.com er Muslimen, en veldig god blogg skrevet av en muslim. Ta en titt på den, det jeg har lest hittil ser veldig bra ut. En muslim med et tilsynelatende nøkternt syn på ting, som kan sette litt kontrast på hva mange tenker om Islam og muslimer.

Er du en fast leser her har du mest sannsynlig lest noe fra Fylleangst.com tidligere. For dere andre kan jeg fortelle at Fylleangst.com er drevet av M@rqus, fylleangstens hersker og profet av fyllereligionen Pappesken. Med andre ord en blogg fylt til randen av seriøsitet og alvor. 🙂

Jeg har i denne omgang stemt på Fylleangst.com, fordi M@rqus er M@rqus på godt og vondt. Absolutt en blogg som fortjener noen runder til. Gå inn på Tordenbloggen. Avgi din stemme. Hvem du stemmer på er selvsagt opp til deg.

I tillegg til de to ovennevnte blogger er selvfølgelig Tordenbloggen en fin måte å finne mange blogger på, samt sile ut de som er leseverdige. Neste gang kan jeg kanskje få lov til å bli i med i første runde også, så får vi se hvordan det går.

Legg inn en kommentar