I kommando

På vei hjem fra jobb idag hørte jeg på radioen at de snakket litt om å gå kommando, altså uten undertøy på. Dette var det så mye fint ved virket det som, for det var lovord i øst og vest. Selv har jeg kun måttet gå kommando noen få ganger i mitt liv, som for eksempel etter gym timen på ungdomsskolen hvor man svett og jævlig finner ut at nytt undertøy ligger fint igjen hjemme. Da er det bare å hive seg i dusjen og gå kommando resten av den skoledagen. Ikke spesielt behagelig.

Mange mener derimot at de opplever det som veldig behagelig og sexy uten undertøy. Joda, det kan mye stemme. Behagelig er jeg usikker på, ettersom det i alle fall menn er litt Bingo hvor utstyret havner. Bukser har som oftest en søm i midten som vi vet. Og det er sikkert ikke bare bare for jentene heller. Sexy er jeg ikke i tvil om at det er. Man føler seg jo litt halvnaken der man går og smiler kjekt til uvitende man møter på sin vei.

Sexy er det derimot ikke å tenke på hygiene faktoren. De fleste av oss liker vel kanskje å bytte undertøy relativt ofte. Gjerne flere ganger om dagen, dersom fysiske aktiviteter eller annet fy er inkludert. Eller bare som en fresh start på dagen kanskje? Gjerne akkompagnert av en varm dusj i forkant. Men når buksene fungerer som undertøy i praksis, der kjønnsdeler er i direkte kontakt med det eneste stoffet som skiller deg fra omverdenen, er det jo litt ekkelt å tenke på at disse kommandoene hadde på seg samme bukse dagen før. Eller kanskje også dagen før der. Langt i fra sexy faktisk.

Spesielt hygienisk var det heller ikke i dag da jeg fylte bensin på bilen og observerte mannen bak disken betjene sine kunder. Det var mange av dem, og ekspeditøren (det heter vel det også på en bensinstasjon?) hadde mye å gjøre på en gang. Han serverte pølser, kebab og hamburger, betalt med penger, og kredittkort som ble dratt bak disk av ekspeditøren selv. Han brukte jo hansker, så da er det vel hygienisk da… Han tok dem riktignok aldri av seg, men det er kanskje ikke så nøye?

Hverken pølse, kebab eller hamburger fristet noe der og da, så jeg betalte bare for bensinen og dro. Hadde jeg vært en av kundene som skulle ha mat hadde jeg reagert, men ingen sa et ord. De tar vel ikke slikt så tungt. Men kebabsjapper rundt omkring hvor det tilogmed er forskjellige mennesker som tar seg av betaling og mat skal man styre unna? Forstå det den som kan. Med unntak av litt snegler i kebaben har det aldri meg bekjent vært noen klager på den lokale kebabsjappa.

3 tanker om “I kommando

  1. mrhetland

    Må bare si jeg er helt enig i at det er uhygienisk å gå i nettoen under samme buksa flere dager på rad! 😉 Greit nok en dag i skjørt kanskje ? 😉 Hansker som mister sin hensikt er dessverre noe som skjer alt for ofte ute i gatekjøkken verdenen. Urk 🙂

    Svar
  2. Tilbaketråkk: sonitus.org » Blog Archive » I kommando

Legg inn en kommentar