Miami Vice

Etter å ha lest innlegget til Fred Ut om filmen Miami Vice syntes jeg det virket som en god ide å bruke kvelden til å se denne. Ã…ååååhhhh som jeg angrer! Jeg kommer aldri til å få tilbake de to timene av mitt liv.

Jeg gir Miami Vice terningkast 2. Eller 4 av 10 om du vil. Hadde jeg giddet å bruke ett minutt på å finne bilde av en terning til den skulle jeg lagt den ut her her, men det er filmen rett og slett ikke verdt. Møkkafilm.

Jeg klarte å kvitte meg med filmen Suspiria her om dagen. Det gjorde godt.

7 tanker om “Miami Vice

 1. Fred Ut

  «Smooth…that’s how we do it.»

  Så et annet sted (var det Tordenbloggen?) at jeg hadde skylda for noen filmbommer i det XmasBske hjem, og dette ser ut som rette sted å spørre: I tillegg til Miami Vice og Suspiria, er det noe annet jeg burde ha dårlig samvittighet for?

  (lusker forskremt bort i et hjørne)

  Svar
 2. Iversen

  Jeg kan ikke for mitt liv forstå at det kan eksistere mennesker som mener at Miami Vice er et lovende filmkonsept. Grusefullt opplegg. Suspiria derimot syns jeg hadde mer for seg, musikken og klippinga er jo flott. Skuespillerprestasjonene og historien er jo ikke spesielt bra, men det sier jo forståsegpåerne at «er meningen». Møkkapreik. Dette ble passe usammenhengende.

  Svar
 3. Mia

  Hei der 🙂

  Fant bloggen din på bloggesøkesiden. Heretter kommer du til å være en favoritt for meg, så jeg håper du vil skrive mer i tiden fremover. Gleder meg til å lese mer fra deg:)

  M:)

  Svar
 4. M@rqs

  Miami Vice Fargene, replikkene og de fete dressene. Uten Miami Vice ingen GTA, og jeg digger GTA. For et tiår. For en god følelse.

  Det var det, nå blir det litt Oingo Boingo eller Scritti Politti på LP spilleren. God natt og sov godt Norge

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Fred Ut, det var nok bare Suspiria jeg tenkte på der. Men du kan trøste deg med at du også er ansvarlig for noen perler i samlingen min. For eksempel Dark City. Jeg leser fortsatt hvert eneste innlegg du skriver, og synes det er interessant å lese det du har og si om filmene du ser. At vi har noe forskjellig filmsmak er dog åpenbart.

  Iversen, vi er enige. Miami Vice som serie er blitt kult. Men filmen var skuffende rot.

  Mia, jeg er nok lite forutsigbar på skriveraten. Skriver sjelden noe hvis jeg ikke har noe å si. Men skal skjerpe meg fremover. 🙂

  M@rqus, du har evig rett i det du sier. Men Miami Vice filmen blir dessverre ikke noe bedre av den grunn. GTA syntes jeg ble kjedelig etter en liten stund.

  Ønsker dere alle et godt nytt år!

  Svar
 6. XmasB Innleggsforfatter

  Det er ikke umulig. Men tenk så kjedelig om vi alle hadde samme smak da.

  Jeg så nettopp «I Kina spiser du hund». Det er en god film det. Nå ser vi på «Ã…ndenes hus». Også en veldig god film.

  Svar

Legg inn en kommentar