Et knippe filmer jeg må se i 2007

Ikke overraskende kommer det noen filmer i år også. Ikke verst, eller hva?

Ikke alle filmene kommer til å være like bra, men vi skal vel se de likevel. Her følger et knippe av filmer som jeg skal se i 2007.

Fantastic Four – Rise of the Silver Surfer Selv om den første filmen ikke var mye å skryte av, jeg ble faktisk veldig skuffet, så skal jeg se denne. Har vel heller ingen kjempetanker om oppfølgeren, men den tilhører uansett kategorien «må sees». Silver Surfer er uansett en ganske interessant figur i Marvels univers.

Bug Nok en morsom liten film som mest sannsynlig ikke kommer til å havne i DVD hylla med det første. Men skumle filmer skal sees.

The Simpsons Movie En selvfølge. Jeg er i utgangspunktet ikke så skeptisk til denne, men filmer av serier man liker har en tendens til ikke å bli det helt store. Kanskje fordi det i praksis bare blir en lang episode tilsvarende det man har sett så mange ganger før.

Ghost Rider Nok en heltefilm (antihelt?) blir spydd ut av Hollywood. Selvfølgelig skal vi se denne filmen. Nicholas Cage er jo en kul kar, som dessverre gjerne spiller den samme kule karen i veldig mange filmer. Han er seg selv veldig ofte, og er som skuespiller ikke alene om det. Men han er også en veldig god skuespiller, så alt håp er ikke ute. Eva Mendes er jo en pen dame. Og det er vel egentlig det. Egner seg kanskje best i overfladiske biroller? Jeg er veldig skeptisk til denne filmen.

Balls of Fury Ok, dette kan ikke være en bra film. Den kan være ustyrtelig morsom, men jeg ler når jeg ser det. Vi får se den for å være sikker.

Primeval Ser litt lovende ut, men jeg er skeptisk til rollebesetningen. Dominic Purcell (Prison Break) og Orlando Jones (Evolution) er figurer man ikke nødvendigvis tar for seriøst i en film med profilert med masse beinrester.

Spiderman 3 Ok, denne gleder jeg meg faktisk litt til. Jeg er, som det kanskje ikke er så vanskelig å lese mellom linjene, en stor fan av tegneserier. Med introduksjonen av både Sandman og Venom gleder jeg meg faktisk veldig. Bare håper rollen til Kirsten Dunst er minimal, noe som er lite trolig. Klarer Hollywood å finne en jente med et sløvere blikk?

Letters From Iwo Jima Jeg gleder meg! Clint Eastwood har vist at han kan lage filmer før, og dette ser lovende ut.

Bee Movie Ser rett og slett morsom ut. Og med stemmen til Jerry Seinfeld tror jeg dette blir mye moro.

Epic Movie Jada, vi er veldig lei disse filmene nå. Men du vet du kommer til å se den likevel…

Rocky Balboa Det er Rocky. Say no more.

300 Intensiv og spesiell til de grader. Denne ser ut til å by på noe annerledes.

Selvfølgelig finnes det bøttevis av filmer som skal sees mellom disse, men dette er altså bare et fåtall av de jeg kom på i farta.

Legg inn en kommentar