JVC LT37E70BU er i stua.

Gikk for denne tv’en etter litt frem og tilbake. Også hos meg er den høyfrekvente lyden tilstede når tv’en ikke er i bruk. Dette har jeg leste flere steder på avforum også. Ganske irriterende, men ikke et så stort problem da det bare er å dra ut kontakten. Gidder ikke levere tilbake pga av dette alene i alle fall. Det lukter at jeg kommer til å sette opp en strømbryter istedet.

Ellers synes jeg tv’en virker veldig bra ved første øyekast. Jeg er på ingen måter noen ekspert på flatskjermer, men synes det hele virker som et godt kjøp. Jeg ga 14.995 for den. Oppgitt pris på Elkjøp er 18.995,- og Lefdal 17.995,-. Den blir visstnok erstattet av en LT37R71, som kan forklare godviljen til prisreduksjon.

I kveld skal jeg hente en Xbox 360, for å teste litt videre. Jeg har kun testet litt DVD, TV (analogt) og DivX via DVD-spilleren. Alt i alt veldig fornøyd. Spesielt kvaliteten på vanlige analogt signal ble jeg imponert over. Foreløpig er alt av innstillinger rett ut av boks, og jeg ser at det må noe justering til for å bli 100% fornøyd.

Vi var så heldige at Lefdal viste bilde fra tv3 (som er langt fra imponerende i sin kvalitet) på samtlige skjermer når vi var innom. JVC var helt klart blant de beste av til å vise analogt i den bunten. Kun en Philips til litt over 30k var bedre.

Nå gjenstår det bare å få digitalt, men frykter dette kan ta litt. Det er ikke tilgjengelig for meg per i dag. I kveld får vi nøye oss med litt film.

4 tanker om “JVC LT37E70BU er i stua.

  1. Tilbaketråkk: XmasB » Blog Archive » Ikke digitalt likevel?

  2. XmasB Innleggsforfatter

    Så glemte jeg og ta med Xboxen fra bror i går. Se meg i nåde…

    Jeg var jo der, og så dro jeg. Og glemte den. Istedet ble det CSI- Miami som er så grenseløst dårlig…

    Svar
  3. Tilbaketråkk: XmasB » Blog Archive » Uten nett og drikke…

Legg inn en kommentar