Uten nett og drikke…

Etter montering av LCD-tv’en her om dagen, tror jeg jaggu ruteren fra NGT har kortsluttet. Død er den i alle fall. Dette ble jo litt nedtur i går, når jeg skulle bruke det. Nettet altså.

Mest sannsynlig tok den kvelden når vi satte i kontakten etter montering av tv’en. Mitt eneste telefonuttak er nemlig midt i stua, så der havnet også ADSL-linja. Samme det, alt går jo trådløst i disse dager uansett.

Nå er jeg altså uten nett hjemme, og NGT skulle sende meg ny ruter (eller ADSL-modem dersom du ønsker å kalle det for det), noe som vil ta minimum to-tre dager tipper jeg. Ettersom det er onsdag i dag får jeg i verste fall ikke nett før etter helgen en gang. Heldigvis bruker jeg ikke nett så mye… Argh!

What to do, what to do, what to do?!?

Kanskje jeg skal ringe å høre hvor mye det koster for en backup-ruter?

Legg inn en kommentar