WordPress 2.06 og oppdatering av design på siden

WordPress 2.06 har blitt sluppet, og kan nå lastes ned fra WordPress.org. Litt info om hvilke oppdateringer denne versjonen inkluderer kan du lese på utviklingsbloggen til WordPress.

Foreløpig er kun en nevneverdig feil oppdaget. Dette er en feil som følge av fix til en lignende feil på 2.05. Kort fortalt gir den problemer med feed’en via Feedburner. Ikke så kritisk for mange, men for meg som bruker Feedburner betyr det en hel del. En fix er gitt ut, og kan lastes ned her. Min feed finner du forøvrig her.

Ellers har jeg oppdatert design på siden. Ikke en stor oppdatering, men en nyere versjon av eksisterende tema. Jeg har planer om å bytte litt på fargene etterhvert, men da dette krever at jeg også endrer farger på bilder og annonser osv drøyer det litt enda.

Fancy skal det bli.

En tanke om “WordPress 2.06 og oppdatering av design på siden

  1. Tilbaketråkk: XmasB » Ella er lansert (Wordpress 2.1)

Legg inn en kommentar