You’d be surprised at what a man can do with one hand.

I går så vi endelig den beryktede filmen «Snakes on a plane». Jeg hadde egentlig ikke tenkt å se den i det hele tatt på grunn av den åpenbare lite dype filmen dette faktisk er. Men så blir den jo veldig hypet, og er kanskje morsom osv osv.

Morsom var den jo faktisk også. Jeg ble faktisk overrasket over hvor at det faktisk fantes scener jeg kunne le av i det hele tatt. Faktisk. 🙂

Plottet er enkelt. Sean er ute å kjører motorsykkel i skogen, da han blir vitne til en forsvarsadvokat som blir brutalt drept av en mafiaboss. Han stikker av, men ikke før de rekker å se at han var der. De må fjerne dette vitnet, eller se frem til nåla fylt med «nå kommer du til å dø»-medisin. Da mafiaen dukker opp hjemme hos Sean er Nelville Flynn (Samuel L. Jackson) mirakuløst på pletten for å redde han og sørge for at han vitner i saken. Mafiaen sørger for at flyet de skal fly med får selskap av en stor kasse fylt med verden giftigste slanger… Troverdig? Nei. Underholdende? Ja.

Terningkast 7 på min 10’er terning. Eller 4 på en vanlig 6’er, om du vil.

Neste gang skal jeg se den med manuskript foran meg.

2 tanker om “You’d be surprised at what a man can do with one hand.

  1. André

    La du merke til at den kassen med slanger hadde en timer som telte ned og lagde høye pipelyder hele tiden? Hvis jeg skulle drepe en fyr på et fly, og gjerne alle andre i flyet mens jeg var i gang. Samt hadde muligheten til å smugle en stor pipende kasse med nedtelling ombord, så hadde jeg nok prøvd meg med en bombe.

    Svar
  2. XmasB Innleggsforfatter

    Det samme tenkte jeg. Men hunder kan som kjent bare lukte bomber og dop. Ikke slanger, feromoner og andre skumle ting… 🙂

    Svar

Legg inn en kommentar