I got a pulse. Wheeee!

Det har blitt noen filmer i det siste, så da hopper vi bare i det.

Barnyard Her får vi et innblikk i hvordan livet på farmen utarter seg når bonden er borte. Da er nemlig dyrene akkurat som oss. Morsom animasjonsfilm som dessverre ikke når helt opp blant de beste animasjonsfilmene vi kan glede oss over.

Jackass Number Two Illsinte okser, bitende slanger, igler på øyet, skjegg av kjønnshår og drikking av hestesperm… Jeg forstår godt hvorfor mange velger å styre unna disse gutta. Jeg gjør ikke det. Jeg må innrømme at jeg glatt spolte over et par scener, men synes filmen alt i alt var veldig morsom. Jeg er virkelig glad jeg ikke er i den vennegjengen der…

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan Denne hadde jeg ingen forhåpninger til. Likevel klarte den å skuffe meg gjennom store deler av filmen. Sacha Baron Cohen er til tider ustyrtelig morsom, men denne gjorde ikke så mye for meg.

My Super Ex-Girlfriend Helt grei søndagsfilm. Uma Thurman spiller superkvinnen G-Girl som ikke er helt god i toppen. Når Matt Saunders (Luke Wilson) dumper G-Girl, aka Jenny Johnsen, er helvete løs. Vi snakker seriøst mental forstyrrelse som får alle dine ekser til å virke som små søte pusekatter. Anna Farris, mest kjent fra Scary Movie filmene er også med.

Perfume: The Story of a Murderer Jean-Baptiste Grenouille har en luktesans av en annen verden. Han kan skille mellom alle lukter, og havner naturligvis etterhvert i parfymeribransjen hvor han lager verdens beste parfymer. Jean-Baptiste er sykelig opptatt av å lære hvordan han kan bevare lukter, og går til drastiske tiltak for å finne det ut. En kjempefilm, som dessverre ikke klarte levere en bra slutt. Den sære slutten på filmen trakk for min del ned karakteren minst et hakk.

2 tanker om “I got a pulse. Wheeee!

  1. XmasB Innleggsforfatter

    Jeg er fullstendig enig. Bortsett fra slutten.

    Hadde den enda sluttet med at han våknet fra «drømmen» og fikk sin straff. Da hadde jeg vært fornøyd. De siste scenene ble rett og slett for sære. Selv om de fikk frem hva han hele tiden hadde prøvd på, så ble det veldig sært. Flere av de jeg så den med syntes at slutten kom for fort, på samme måte som da man skriver en skolestil og du plutselig har fem minutter igjen…

    Og selv for en mann som meg ble alle nakenscenene unødvendige. Det virket rett og slett som om de brukte nakenhet for å tekkes seere.

    Svar

Legg inn en kommentar