Pondusbloggen er kommet!

I dag lå det siste Pondus bladet på stuebordet når jeg kom hjem. Pondus er kanskje den aller beste norske tegneserien vi har, selv om det har kommet sterk konkurranse de siste årene. Kan nevne blant annet M av Mads Eriksen, som passer oss geeks veldig bra. Med unntak av Star Wars biten da… SW suger.

I denne månedens Pondus kan jeg lese at Pondus har hivd seg på bloggebølgen. Med nettstedet Pondusblogg.no er de fullt i gang med å nerde som oss andre. Ikke verst. Nå venter jeg bare på en RSS feed eller feed av noe slag, så jeg kan få lagt Pondus til de andre feedsene jeg følger med på på Netvibes. Det begynner å bli fullt, men jeg klarer vel å rydde plass til en til.

Jeg venter forøvrig fortsatt på USB kaffekopp-varmeren fra M-abonnementet… Jeg klarte ikke helt bestemme meg for hvilket abonnement jeg skulle velge når Pondus byttet forlag. Så jeg gjorde som Ole Brumm: Ja takk, begge deler.

Jeg hadde egentlig tenkt å legge inn et bilde av Pondus her, men gadd ikke stjele et fra en annen side. Kunne hende Frode Øverli ikke ville like det. Slik som Bill Waterson, skaperen av Tommy & Tigeren.

Oppdatering: Pondusblogg.no har fått en feed.

2 tanker om “Pondusbloggen er kommet!

  1. XmasB Innleggsforfatter

    Star Wars suger big time. Det eneste som er kult er effektene, men da finnes det tross alt et hav av filmer som i tillegg tilbyr handling og dialoger som ikke er funnet på fem minutter før innspilling. Det er så mange ting som er på trynet med Star Wars, at jeg gidder ikke engang begynne. Likevel, stripene i M hvor SW er inkludert ler selv jeg av. Men det er mest fordi jeg ler av hvor teit SW er.

    🙂

    Eneste gode sci-fi jeg kommer på er Battlestar Galactica. Bare de kutter ned på «Days of our lives» -handlingen ved Adama/Starbuck/Dualla så kommer det kanskje til å fortsette være det og…

    Svar

Legg inn en kommentar