Heisann! Lenge siden sist…

Hep hepp.

I dag, onsdag 14. februar (valentine og greier), føles som en fredag uten vafler. Og fredag uten vafler føles aldri bra. Ikke etter at vafler ble en nødvendig del av starten på en vellykket helg. Men nok om det. Jeg er syk, og måtte til og med krype til doktor for å få han til å ta en titt på meg. Etter litt dunking i ryggen, diverse heksekunster og noen velvalgte spørsmål kunne han konstatere at jeg har blitt med på influensabølgen.

Jeg var på jobb på mandag, men skulle holdt meg hjemme allerede da. Det ble en slitsom dag, som ikke ble noe bedre da jeg måtte be til porselensguden like etter lunsj. Mine bønner ble ikke hørt, jeg ble tvert imot verre. Nå begynner jeg å bli lei hele greia. Det er rett og slett oppskrytt å være syk. For ikke å snakke om slitsomt. Slitsomt, men kjedelig. For det er ikke så mye jeg orker i alle fall. Konstant hodepine sørger for at sofaen er min beste venn. Eneste mosjon jeg har fått de siste dager er for å traske til dassen og spy.

Happy valentine!

5 tanker om “Heisann! Lenge siden sist…

 1. Mia

  Hei der 🙂

  Først lurte jeg på hva du mente da du skrev porselensguden… hehe, trodde det var et nytt ord for noe jeg hadde greid å gå glipp av, men heldigvis så skjønte jeg til slutt hva du mente… (tror jeg da) 😉

  Ønsker deg god bedring, og så håper jeg at du greier å karre deg frem til pc-en din og skrive noe snart igjen:)

  Klem, Mia:)

  Svar
 2. svenna

  Uff da. Dakal deg. Skulle sagt noe lurt her, men tror jeg kommer til å skrive noe sånt som god bedring, og det gjorde jeg. God bedring.

  Svar
 3. Anders

  Da er vi to. Jeg har imidlertid sluppet med å snakke i den store, hvite telefonen en gang, nærmere bestemt på mandag kveld. Ellers er det generelt dårlig form som preger hverdagen for tiden, så sykemelding hele uken, er absolutt nødvendig for min del. God bedring.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Mia; Det har vært dårlig med skriving her i det siste, og jeg går med planer med om å skjerpe meg. Dessverre har ikke dette skjedd enda. Jeg kommer ikke til å begynne å skrive om kattene mine, bare for å ha noe å skrive om. Selv om det kunne blitt fint med bilder og greier… Eller litt søtt i alle fall. En slags fjortisdagbok med rosa bakgrunn kanskje?

  Svenna; Takk for det. Formen er bedre i dag enn den har vært hele uka. Håper jeg klarer å komme meg på jobb i morgen, selv om sykemeldingen gjelder ut uka. Vi får se hvordan dagen utarter seg.

  André; All the same. Men ikke spesielt morsomt. Bortsett fra uttrykkene da. De er morsomme.

  Anders; Vi er ikke bare to. Tror kanskje så mange som en fjerdedel av de ansatte hos oss er, eller har vært, hjemme denne uken. Det er nå de svake skilles ut. Ønsker deg god bedring.

  Svar

Legg inn en kommentar