XmasB.com i IE7

Det finnes en del forskjellige nettlesere å velge blant. Felles for dem er at de sjelden viser innholdet av en side likt. Noen små forskjeller blir det nesten alltid, til tross for at det altså er en standard som egentlig skal følges…

Selv bruker jeg Firefox 2, og er veldig fornøyd med det. Andre nettlesere jeg har positive inntrykk av er Opera og Safari. Internet Explorer fra Micro$oft er uten tvil den jeg misliker sterkest. Alle har fordeler. Alle har ulemper.

Men IE7 er den eneste som dytter siden min ned et halvt skjermbilde tilsynelatende uten grunn. Hvis du opplever dette er altså løsningen enkel. Bytt nettleser.

4 tanker om “XmasB.com i IE7

 1. Mia

  Hei, hva mener du med at den dytter siden din ned? At når man kommer til siden din, så ser man først en tom side, og at man må bla seg nedover for å se hva du har skrevet? Var det dèt du mente?

  Jeg har Firefox, men jeg opplever akkurat det samme som du beskriver. Så da kan det vel ikke være IE7 det er noe feil med?

  M 🙁

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Jøss. Jeg har aldri opplevd det med noe annet enn IE7 (som jeg aldri bruker selv). Og kun hørt det fra andre som bruker IE7. Dette var rart. Kanskje jeg skal vurdere å bytte theme på siden. Jeg er jo egentlig veldig fornøyd med dette themet…

  Jeg får undersøke litt nærmere hva det kan komme av. Sånn som jeg opplever det i forsøk med IE7 er det første (og eneste) man får se reklame fra google. Og selv om jeg ikke har planer om å fjerne reklamen, så er det heller ikke meningen at den være dominerende. Hadde faktisk tenkt å fjerne litt av den.

  Svar
 3. Mia

  Hele midterste siden er ganske hvit og tom, og så må jeg bla meg et stykke nedover for å komme til postene dine og det du har skrevet. Men langs sidene så kan jeg allikevel se kategoriene dine sortert i forskjellige titler, og arkivet ligger der oppe der den skal ligge. Det er kun det du skriver som ligger langt der nede på bunnen. 🙁 så rart.

  M 🙁 snufs 🙁

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Ok. Jeg får se litt på andre themes. Det er jo tydelig at feilen ligger et sted i denne. Eventuelt ligger det i koden for adsense, men det tviler jeg på.

  Nytt theme kommer i løpet av uka tipper jeg.

  Svar

Legg inn en kommentar