Last.fm Quilts!

Jeg hører mye på musikk og vil jo gjerne dele min erfaring min gode musikksmak med andre, derfor har jeg også en liste på siden min over de albumene jeg hører mest på. For å få til dette har jeg brukt en plugin/widget for WordPress. Den er ikke alltid like nøyaktig på hva den spretter opp, men det er i alle fall musikk jeg har hørt på den siste uken. På godt og vondt. Det er ikke alltid jeg kan skryte av det som dukker opp der.

Nå (eller kanskje for lenge siden…?) har last.fm lagt opp noe de kaller Quilts. Det er kort og godt en liten flash-bit som man kan hive inn ganske greit der man måtte føle for det. Den er i konstant bevegelse, som vi alle vet er fy fy på enhver nettside. Så i fare for å gjøre siden stadig mer om til en myspace-klone presenterer jeg min eksellente musikk.

Jeg er usikker på om dette er en god ting å ha på siden sin. Fancy er det i alle fall. Jeg legger den i en enkelt post, så får jeg se om jeg ikke lager en egen «fancy»-underside for disse fancysmanchy greiene etterhvert. Eller ikke.

EDIT: Fjernet hele skiten fordi den på ingen måter var XHTML standard.

Legg inn en kommentar