Jeg har ikke sluttet å se filmer. Det bare ser sånn ut.

I det siste har det blitt lite snakk om filmer her. Det er ikke slik at jeg ikke har sett noen filmer i det siste. Jeg har bare ikke skrevet noe om dem. Jeg har et ganske løst forhold til bloggen. Kanskje litt for løst?

I det siste har det riktignok blitt lite filmer, men noen har det likevel blitt: Open Season – Bra! Og morsom. Unger spesielt liker nok denne. Crank – Ræva! Smokin’ Aces – For dårlig. Lucky Number Slevin – Bra! Spennende og uventet. (Har jeg skrevet om denne allerede? Nå savner jeg faktisk søkemuligheter på siden min…) Night At The Museum – Morsom, og overraskende bra.

Jeg har en lang liste over filmer jeg skulle sett. Både på DVD og kino. Se forøvrig min liste over anmeldte filmer.

Det var en kort oppdatering. Nå er det nattinatt. Skal opp tidlig i morgen. Cya!

2 tanker om “Jeg har ikke sluttet å se filmer. Det bare ser sånn ut.

  1. Sindre

    Synes du ikke crank var bra? Jeg og kompisene mine digget den:P Kan ha noe med at vi så den på et nachspiel, men jeg synes da den var underholdende. Jason Statham er jo en habil skuespiller?

    Svar
  2. XmasB Innleggsforfatter

    Jason Statham er en kul kar, men har dessverre stort havnet i den samme rollen i flere filmer. Han løper rundt og kicker ass. Om og om igjen… Likte han mye bedre i Snatch og Lock, Stock and two smoking barrels, eller til og med den lille rollen han hadde i Mean Machine. Transporter 1 var også ganske kul. Toern var utrolig dårlig, men med mye kul koreagrafi.

    Svar

Legg inn en kommentar